Wino odbierzesz osobiście w naszym punkcie w Warszawie przy ul. Jagielskiej 61B lub za pośrednictwem upoważnionego kuriera.
Gwarantujemy solidne przygotowanie paczki do transportu.
-
KrajPortugalia
-
Region - PortugaliaBeiras
-
Zawartość alkoholu12%
-
Wytrawnośćwytrawne
-
Szczep
- Baga
- Bical
-
Pojemność butelki750ml
Luis Pato Co-Ferment Vinho Tinto
Co-Ferment Tinto to czerwone wytrawne wino z Portugalii. To dzieło jednego z najbardziej uznanych winiarzy portugalskich i legendy regionu Bairrada - Luisa Pato i polskiego Master Sommeliera - Adama Pawłowskiego. Nos z aromatami czereśni, wiśni i porzeczki wzbogacony nutami fiołków i świeżo zerwanych ziół. W ustach rześkie i eleganckie z gładkimi, soczystymi taninami i mineralnym charakterem. Idealne do zestawienia z mięsistymi rybami jak tuńczyk czy łosoś, ale równie dobrze wypadnie w połączeniu z wieprzowiną, kaczką czy nawet tatarem.
*Zdjęcie posiada charakter poglądowy. W sprzedaży aktualny rocznik producenta.
Płatności w naszym sklepie obsługuje sprawdzony i bezpieczny system przelewy24.
Istnieje również możliwość zapłaty przelewem tradycyjnym. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję podczas zakupu wina w naszym sklepie online.